Ännu en varm och härlig dag

Vår fina gamla Bamse tar igen sig i skuggan
 
Dagen har varit riktigt bra. Vi har varit hemma nästan hela dagen. Max och Rickhard har klippt gräset medan jag slog in paket som vi ska ha med oss till Danmark. Vi tog en liten rast i gröngräset för att fylla på lite vätska (det behövs i värmen) sen dammsög och tvättade vi bilen. Hela familjen var delaktig, jag satt mestadels inne i bilen och tvättade inredet och dammsög medan killarna tog varsin svamp och gnodde bort all smuts. Det gillades av den lilla i familjen. Sen tog jag fram vattenslangen och spolade både unge och bilen från allt lödder. Oj så skoj lilla Max tyckte det var att få duscha med kläderna på. Allt som är lite tokigt är ju förstås extra kul. In sen och käkade lite lunch innan vi åkte iväg till kompisarna på Tegelhagen. Där blev det bus och fika för hela slanten. Efter ett par timmars lek och stojande bar det iväg hem igen med en trött och hungrig liten kille. Det blev grillat, en sådan lyx på sommaren att äta det tycker jag, och så fantastiskt gott. Sen bums i säng, han somnade nästan ovaggad ikväll lillprins bus. Imorgon ska vi åka in till Norrköping för att lämna hundarna hos mormor och morfar för på torsdag åker vi till Göteborg, där vi sover ett dygn innan det bär av till Danmark och till våra fina vänner där. Som vi längtar att få se och krama om dem igen. Vi har varit med om mycket ihop under bara en kort tid, men det var den viktigaste och mest påfrestande tiden i våra liv. Så det var så skönt att ha sådana vänner då, de är guld värda!!!
 
Nu har jag precis klickat hem lite grejer från nätet, tänk så smidigt det är ändå va. Med bara några klick så har man shoppat, men rätt så farligt också om man inte tänker sig för. Är nog många som förköper sig tyvärr. Men detta är min nästan första gång så jag hoppas det blir bra, mina förhoppningar är att det blir det i alla fall.
 
Nu ska jag plocka lite disk, se lite på tv innan det är dags att göra mini sällskap i sovrummet.
Tack för en skön vanlig dag!
kram

Första dagen på semestern ♥


våra fina blommor på altanen

Hej och gomorron!
Klockan är 7.50 och vi har varit vakna sedan 6.00. Idag är det Rickhards tur att ha sovmorgon. Tänk nu har vi hela sommaren framför oss, även om jag vet att tiden bara kommer att flyga fram. Vi börjar jobba samma dag och innan det ska vår fina lilla skatt skolas in på förskolan. Vi har fått besked nu om vilken avdelning han ska gå på och det känns bra. Lite eller ganska så nervös är jag nog för inskolningen, men det hör nog till. Nu ska vi ju låta några andra ta hand om det absolut viktigaste vi har och då innebär det ju även att JAG inte har full kontroll vilket jag inte tycker är så lätt. Men det går nog alldeles utmärkt, det är bara jag som måste våga släppa taget lite. Lättare sagt än gjort kanske. Men nu först ska vi njuta av ledigheten tillsammans, jag, Rickhard och Max ♥.

Idag ska jag iväg och träffa mina jobbarkompisar från Västra Husby förskola. Vi ska äta mat på Göta källare i Söderköping. Det ser jag verkligen fram emot. Ska bli så kul och lite skönt att bara få vara ensam en stund.

Nu vill min lilla prins ha min uppmärksamhet så det ska han få såklart.
Ha en bra start på veckan!
kram

Midsommarafton

Trevlig midsommar önskar jag alla mina läsare! Hoppas att er midsommarafton har varit bra och att vädret har varit ok. Här i Valdemarsvik började det regna lite grann med när väl dansen skulle börja så kom solen och det blev vackert väder hela kvällen. Idag är den ljusaste kvällen på hela året. Då dag och natt är lika långa, helt fantastiskt. Vi har firat denna härliga midsommar med dom som står oss närmast, våra familjer. På fm var vi och åt lunch med Rickhards familj och på em/kvällen kom min familj. Där emellan var vi och dansade runt midsommar stången,hästridning, tog lite lotter, fiskdamm, tittade på gamla brandbilar och fikade lite. En mycket lyckad midsommar. Nu ska vi mysa i soffan och bara njuta av varandras sällskap. Kram