Nyårsafton planerad


                                                         
 
 
Imorgon är det nyårsafton och ett nytt år får vi välkomna.  2014 är ett år som vi förhoppningsvis kommer att ha som ett händelserikt, spännande och full av förväntan på. Vi kommer för första gången på många år kunna fira året med en ljuspromenad i Norrköping och middag på restaurang. Bara vi tre, jag, Rickhard och Max. Ser verkligen fram emot det. Vi som tidigare har fått gömma oss i skogen eller i källaren med en livrädd, flämtande, skakande, darrande och helt förstörd skotträdd hund. Nu har vi inte längre våran snälla och trogne Bamse hos oss längre, älskade fina Bamse, vad vi saknar dig!!
 
Bellman är som tur är inte rädd för fyrverkerier och det är vi väldigt tacksamma för. Det finns inget värre än att ha en hund som är så rädd. Så ni som ska skjuta fyrverkerier på nyår, SNÄLLA tänk på ALLA DJUR som mår SÅ DÅLIGT av det. Skjut på tolvslaget och inte innan eller efter, TACK!
 
Önskar er alla ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!
kram
 
 
 
 

Julen 2013

Nu är glada julen slut slut slut.......
 
Men den har varit lugn och skön med mycket god mat, kärlek, paket och TOMTEN.
Julafton började vi hemma med en god frukost, julklappar och mys med supertrion. Sen åkte vi  och firade jul hemma hos min syster med familj. Alla var där förutom min bror med familj för de jobbade tyvärr hela helgen. Därhemma i Kimstad hade tomten hittat dit. En helt fantastisk tomte som svarade på alla Maxens frågor och en Max med tindrande ögon och som inget annat ville än att prata med tomten. När alla fina julklappar var utdelade var det en mycket nöjd och glad pojke.
 
Juldagen firades hemma hos Rickhards syster med familj där alla i familjen Schröcks var med. Även där bjöds det på god mat och klappar. Även denna gång var Max nöjd och glad över alla fina julklappar. Så mysigt att se och det gör en så varm i hjärtat när ens barn har det bra.
 
Annandagjul var vi hemma med undantag på en god fika och promenad hemma hos Rickhards föräldrar.
 
Den 27:e hade vi återigen lite julfirande hemma hos oss tillsammans med min bror med familj, min syster med familj och min moster. Min mamma jobbade och pappa kunde inte heller tyvärr vara med då han blivit sjuk. Vi åt porterstek med potatis, gelè, grönsaker. efterrätt med glass och frukt. Mums så gott med annan mat! Nu blev det julklappar igen, även denna gång mycket fina!
Tack för alla fina paket, god mat, sällskapet och all kärlek!
Vad vore julen utan familjen!
 
Vår lilla tomtenisse
 
 mys i soffan innan kalle anka
 
 tomten....
 
 finns det något paket åt mig undrar Bellman....
 
 Max spelar för kusinerna...
 
Lek med Max tågbana, morbror Teddan, Kusinen Madde, Max och pappa
 
 
 
 

Dan före dopparedan


Lång väntan på tomten

Så här dagen före julafton steker vi köttbullar, skinkan ska griljeras, julklappar ska slås in (de som är kvar), vi ska handla, besöka tomten i Kolmården, spela bingolottos uppesittarkväll, mysa och äta gott. Imorgon ska vi fira på fm hemma här med bara familjen, sen åker vi till min syster med familj där vår familj med respektive och barn träffas. Min moster är också med såklart. Tyvärr kan inte Teddan min bror komma för han jobbar, så vi får ses den 27:e då vi ska träffas allihopa och spela spel och äta mat. Ser fram emot en lugn och skön jul med nära och kära. Juldagen är vi tillsammans med Rickhards sida. Skönt att kunna dela upp lite så man slipper stress och ändå få vara med alla som man bryr sig om.

Idag ska vi som sagt besöka tomten i Kolmården, ska bli kul. Förra året var Max bara två år så i år är han nog med på noterna på ett annat sätt. Saknar snön bara, det förhöjer ju det hela avsevärt.

Önskar alla mina läsare en riktigt
GOD JUL!