Valborgsmässoafton
Önskar er alla en trevlig valborg. Här blir det inte att titta på någon eld. Det är för sent för lillkorven. Vi får mysa och ta det lugnt hemma och det går lika bra det. Hoppas du får en trevlig kväll.
kram♥

18 år senare....

Sitter jag igen i tandläkarstolen. Det är lite som har ändrats sen jag befann mig i den situationen tidigare. Jag har fått en tid till specialist tandläkarna på sjukhuset. Jag har sådan tandläkarskräck att jag nästan vill gråta bara jag kliver in genom dörren. Känslan när jag kom in var att jag ville fly ut igen på direkten. Jag fick kontrollera mig själv och intala mig att detta kommer gå bra. Jag fick slå mig ner och fylla i en hälsoenkät och sen ropade de upp mitt namn. På lite skakiga ben och med gråten i halsen följer jag med den väldigt trevliga och omtänksamma tandsköterskan in i ett rum där de ska ta röntgen på tänderna från sida till sida. Jag får bita i en pinne ser det ut som och en vit röntgen maskin åker omkring mitt huvud. Jag är så nervös att jag hackar tänderna. Men det var inget som var otäckt eller farligt så jag lugnar mig. In i nästa rum och där står den, tandläkarstolen. Ja det är bara att hoppa upp i stolen och så kommer Fredrik, , tandläkaren. Lika bra och pedagogik som den underbara sköterskan. Det går riktigt bra och jag till och med skrattar i stolen. Efter 18år och en hel del cocacola senare visar det sig att jag har ett hål som behöver lagas. Inte jätte stort men det ska göras. Jag är så nöjd och glad och de var riktigt imponerande av mina fina tänder efter så lång tid. Lätt som en fjäder stuttsade jag ut därifrån och det känns mycket bättre än tidigare. Jag vågar gå dit igen i slutet av maj och laga hålet. Jag är så nöjd och stolt över mig själv, tack snälla mamma för att du bokade tiden och fick mig att gå dit. Det hade jag annars aldrig gjort själv. Tack!

Sköna söndag!Det fullkomligt lyser bus i dessa ögon...De två bästa killarna leker med ballongen

Gokväll söndag! Oj så trött jag var i morse när jag vaknade, eller förlåt Max vaknade. Får så är det ju nu för tiden, här behövs ingen väckarklocka direkt vi har vår egen ♥. Han har stökat inatt och drömt mycket så imorse var jag extra trött. Vi vaknade till en gråmulen dag men vädret ordnade upp sig och framåt lunch var det riktigt fint ute. Jag och Max åkte till moster Jessica och barnen för att hälsa på då pappan i familjen skulle olja in altanen och så gräs. Jag tog med hundarna men de blev lämnade hos mormor och morfar där de gick en långpromenad i vrinneviskogen med mormor. Vi hade det mysigt och trevligt tillsammans med familjen Jormanainen ♥ vi fikade pratade och gick promenad och lekte i lekparken. En skön och lugn söndag blev det. Nu söver Rickhard vår lilla blåsippa och jag vilar i vår sköna fotölj och läser lite favoritbloggar. Imorgon ska jag till tandläkaren, något som jag är livrädd för. En vanlig undersökning men det är många många år sedan jag gjorde en för att jag är så rädd. Specialist tandläkarna på sjukhuset ska jag till så jag är väl i bästa händer antar jag. Vi får se hur det går imorgon.
På återseende!