FASTER LINA

 
 
 
Härliga busiga och fantastiska lilla Max
 
 
Ännu en underbar dag tillsammans med vår son är till ända. Idag har vi varit på simskolan igen, det är ju torsdag. Det bästa med den här gången för Max var att pappa och FASTER LINA var med till tummelisa som simskolan heter. Han har blivit fantastiskt duktig med att våga hoppa i vattnet så att han kommer inunder.
Idag simmade han mellan mamma och pappa under vattnet, vår lilla fisk. Så otroligt duktigär han vår fina prins. Ja jag kan inte säga det nog, FIN, för det är han verkligen! Han var så otroligt glad idag att Lina följde med oss, en halvdag med faster. Äta, mysa och gosa och få en egen stund med henne. Så TACK LINA för att du följde med idag, det uppskattas verkligen.
 
Vill bara passa på att gratta lilla härliga Tilda på 5 årsdagen!
 
Hurra hurra för dig på din födelsedag!
 
KRAM OCH TACK FÖR IDAG!
 
 

På spåret


liten prins som åker tåg för första gången


Lunch på ikea med mormor

Idag bar det av till Linköping med mormor och mamma. För att göra en historia kort så hände det sig att vår lilla prins lekte med mormors väska och hittade hennes busskort där utan att varken mamman i familjen eller mormor märkte det. Detta busskort stoppade han sedan i en av våra kökslådor och när mormor en dag skulle ha sitt busskort till jobbet var det borta. Var kunde det vara? Ja inte trodde vi att det låg i vår kökslåda hemma och mormor fick snällt köpa ett nytt kort. Så simsalabim kom det "gamla" kortet fram ur vår kökslåda och så plötsligt stod vi med två busskort. Det här kortet går ut 1april så det gäller att utnyttja det när vi ändå har det. Så i måndags åkte vi ju buss från Valdemarsvik till Norrköping och idag blev det alltså tåg, buss och spårvagn. Så nu har han åkt mycket för första gången på bara några få dagar. Ham lyser som en liten sol hela tiden, underbart att se. En mycket nöjd och glad pojke somnade sött i pappas famn ikväll.


SNORIGT VÄRRE.......
Sovit uruselt inatt om jag ska vara ärlig. Genomtäppt i näsan, tack och lov för NÄSSPRAY! Hade aldrig överlevt natten utan den. Försökte ett tag att klara mig utan men efter att ha blivit heltorr i munnen efter att ha andats med munnen insåg jag att det bara fanns en utväg. Så efter några puffar snarkade jag ( för oj det gjorde jag så Rickhard fick sova på soffan ) och somnade jag till slut.

Så idag blir det att försöka ha en balans mellan koma och vaken.