Dags att simma igen ♥

Solen skiner, himlen är precis klarblå och fåglarna kvittrar. Det är den 28 februari idag. Månadens sista dag och ute visar temperaturen på + 8º, underbart! Sitter i bilen och väntar på att min älsklings unge ska vakna. Han somnade på vägen in vilket inte är så vanligt. Men han behövde väl
det antar jag. Vi ska på simskola och till fröken Ann-sofie som Max säger. Bada med alla barnen. Max hjälpte till att packa badväskan idag. Han var så glad att vi skulle hit. Han har nog längtat. Nu rör det lite på sig här så det är väl dags att avsluta. Trevlig torsdag på er.En sovande liten gosseUtanför simskolan i väntan på att få gå in

Besök hos tandläkaren
Mitt i veckandag och Max ska för första gången gå till tandläkaren. Eller tandsköterskan som det egentligen är. Han ska få provsitta stolen och sen ska sköterskan titta på hans tänder, om han öppnar munnen vill säga. Det finns det ju ingen garanti för, har hört flera barn som totalvägrat öppna munnen. Men det ska vi väl hoppas på att han gör.

Vaknade av att jag inte hörde ett dugg på högra örat. Vilken härlig känsla det var när locket släppte och jag kunde höra igen. Fast en aning ont har jag, undra vad det kan bero på.

I eftermiddag ska vi till Valla djursjukhus igen för nya prover på Bellman. Hoppas att värdena har blivit mycket bättre nu. Mormor är ledig idag så hon ska följa med. Underlättar när jag har Max med mig också. Så idag ryker det lite pengar igen till Valla. Undra hur mycket man betalat dit under alla år. Är nog en hel del kan jag tänka, men vad gör man. Måste man så måste man.

Rickhard slutar sent ikväll, har nåt möte och kommer inte hem förrän vid 19.15.
Så det blir Max och mamma hela dagen idag. Imorgon är det simskolan igen. Som vi längtat efter det, vi har inte varit där på 3 veckor nu. Först var vi förhindrade och sen var det sportlov. Men denna vecka är det som vanligt igen. Skönt!

SOLEN tittar fram lite nu ser jag. Underbart! Den vill vi se mera av, mycket mera. Längtar efter våren nu, men vi får nog vänta ett tag till. Det är ju trots allt bara februari ännu även om vi på fredag går in i mars månad, så brukar vi få vänta iallafall till april. Men vad säger man, den som väntar på nåt gott.......

Må väl!

Hem ljuva hem ♥Så var det måndag igen och vi har kickat igång veckan. Kyrkis på fm och på em har vi bara varit hemma och myst. Det var sagostund på biblioteket idag men prinsen hade ingen lust att gå. Så vi tog en lugn em hemma istället. Läste böcker, la pussel, dansade och sjöng till musik.
Hur det än är så trivs vi rätt bra hemma.
Hem ljuva hem ♥