FörkylningstiderLördagkväll och båda mina favoritkillar sover. Max med lite feber och en man som är dunderförkyld. Ja, det är jag också förresten men det är ju lite skillnad på oss tjejer och killar. Eller vad sa de i reklamfilmen för länge sen. - Ni kvinnor snackar om att föda barn men ni ska veta hur det känns när en kille är riktigt förkyld.... Ja ungefär så är det väl.

Idag har vi sett på bio iallafall, Bamse och tjuvstaden. Den har vi sett på premiären men nu var det så tråkigt väder så vi ville göra något och inte alltför komplicerat med tanke på gossarna. Film och popcorn, den var lika bra den här gången och efteråt gick vi och åt thaimat. En favorit i den här familjen. Tyvärr var inte maten lika god den här gången och utbudet var inte heller lika bra. Vi får hoppas på att det var en engångsförteelse.

När vi kom hem var vi trötta hela familjen så vi lekte lite men mest slappade vi vidare i soffan med lördagsgodis. Imorgon hoppas jag på att vi mår bättre så vi kan träffa min goda vän Kristine som är i stan.

Nu lockar kudden och mina ögonlock hävdar att det är dags att sova. Så det väl bäst att göra som ögonen säger annars kan det bli ett väldigt liv och bråka så här på en lördag det vill man ju inte förstås 😉 🌙

Hoppas din lördag varit bra
kram💕

Trött


Lillbus Schröck tycker pappas födelsedags blomma luktar gott 💕👍

Jag är så trött, vet inte vad det beror på men kanske är det en kombination av vädret och jobbet. Ja nu smyger hösten sig på och det blir mörkare för varje dag. Jag tycker det är lite mysigt ändå, tycker om tända ljus och en gosig filt i soffan.

Imorgon hämtar farmor på förskolan, både jag och Rickhard slutar sent. Har flera planer för olika saker i September, synd att det inte finns fler helger bara. Kan bli lite tajt om vi ska hinna med allt vi vill.

Nu ska jag natta barn och sen kura ihop i soffhörnet med en tidning.

kram

RICKHARD 37 ÅR 🎁🎂🎈💕
Den goda tårtan som Rickhard gjort!

Idag har vi firat världens bästa pappa och älskling som fyller år idag. Vi sjöng och hurrade för honom i morse och så lite paket förstås. Sen har vi förberett kalaset idag. Idag firar vi med min sida och igår var vi hos Rickhards föräldrar och firade då både Rickhard och hans pappa som också fyllt år. Vi valde att dela upp firandet och det var klokt. Igår åt vi god smörgåstårta och idag bjöd vi på tacos. Det var gott och sen lite tårta och kaffe.

Presenter blev det såklart både igår och idag, riktigt fina och bra.


Lillprins bus hjälpte så gärna till att öppna pappas presenter. 🎁

Nu har alla åkt hem och man känner sig allt lite trött efter kalaset. Nu ska lillbus Schröck snart sova för imorgon väntar förskolan igen.

Hoppas helgen varit bra!
kram