Redo för advent!


Blev inte den bästa av bilder men den får duga ikväll.

Hej hopp ifrån sjukstugan! Här har vi sedan igår kväll en febrig och genomförkyld liten kille. Har tagit upp honom här bredvid mig i soffan så jag kan ha lite koll på honom. Han har både igår och idag kräkts upp MÄNGDER med slem stackarn. Febern stiger på kvällen och han luktar till och med sjuk. Inte roligt alls. Det blir inte så lätt då att pynta och styra så mycket till morgondagen och advent. Men stakar, stjärnor och gardiner ditter där de ska iallafall och ikväll ska även ljus sättas i för att imorgon kunna tända det första ljuset i advent. Idag är det den sista dagen på novembermånad och imorgon får vi hälsa tomtemånaden december välkommen! Det ser jag fram emot. Tycker att det om ett par veckor, runt lucia kan det få komma lite snö med. Det blir så mycket ljusare då, ser fram mot lite ledigt också, jullov för hela familjen Schröck ♥ Nu ska jag ge min älsklingspojke lite ventoline för det rosslar i bröstet på honom här. Önskar er alla en trevlig lördags kväll.
kram♥

Årsdagen för barnbesked!

Tiden springer iväg och idag är det 2 år sedan vi fick det magiska telefonsamtalet om att vi hade blivit föräldrar till en liten pojke på 14 månader som fanns i Nairobi Kenya. Det gick inte att förstå riktigt, inte att ta in att vi efter så lång tid från en sekunden till nästa var vi föräldrar. Nu har vi levt och varit tillsammans i 2 år och jag kan inte riktigt komma ihåg hur vårt liv såg ut innan Max. Det känns som om han har funnits i vårt liv mycket längre. Han förgyller våra dagar med det mest bubblande underbara skratt som finns, hans bruna glittrande ögon, hans lena kind och det små välformade små händer som en dag ska bli stora mans händer. Han är en kille med mycket glädje, energi och envishet. Han kan när det går emot honom bli arg som ett bi, för att i nästa vara lika glad igen. 3 åring ut i fingerspetsarna som älskar bilar och motorer men som gärna bär klänning och högklackat också. Älskar att bada och blir ibland arg när han får gå upp enligt honom för tidigt från badkaret, trots att han badat i över en timma. Ja denna lilla gudomligt söta, vackra och fantasifulla barn är jag/ vi så glada och tacksamma över att vi är föräldrar till. Vi har älskat dig från första stund och kommer älska dig så länge vi lever ♥ du, vår son, vårt allt!
Puss och kram ♥Skilda världarTorsdagskväll och jag sitter uppkrupen i soffan och ser på Skilda världar. Max ligger här bredvid mig i soffan och snarkar så gott. Han har blivit förkyld igen och lite hes. Rickhard har somnat i andra soffan, lika förkyld och hostig han med. Trots detta var vi på simskolan idag, vattnet är ju varmt och det är bara två gånger kvar. Vi har valt att inte fortsätta nästa termin. Dels för att det är så dyrt och dels för att det är så stressigt. Vi kommer istället själva att försöka åka in och simma med Max på badhuset. På så vis kan vi välja tiden själva och vi får också lite motion på köpet. Imorgon är det fredag och en efterlängtad sådan. Jag tycker att denna vecka har varit så lång. Kan bero på att det har varit mycket på jobbet. Ska nog ta och lägga mig innan ögonen går i kors. God natt!