f r e d a g


Älskade fina Bellman, väntar med fisken i munnen på att matte ska öppna dörren nångång.


lastbilar uppradade prydligt på rad, det blir mycket bil lek när man har en son ♥

Gokväll! Sitter uppkrupen i soffan under filten och med Max bredvid mig i soffan. Han hostar så mycket att vi bar upp honom här för att ha lite koll på honom. Har jobbat idag efter lite vab och efter att ha hämtat Max på förskolan åkte vi och hämtade Rickhard och sen till affären flr att handla traditionell fredagsfika. Mysigt!
Efter att ha städat huset som nu luktar gott tog vi helg. Åt tacos, lite fredagsmys med godis och en film.

Imorgon vet jag inte riktigt vad vi har för planer men på söndag har vi en inplanerad lekdate med bästa kompisen.
Vi får ta dagen som den kommer imorgon, göra det vi känner för.

Har även lite planer för kommande påsklovet, får se hur vi gör.

Nu tar vi kväller och imorgon välkomnar vi mars månad!
nattinatti

Moses i vassen


Min egna lilla moses

men inte i vassen utan i vår filtkorg

söta små händer

och gosiga små tår

Det är morgon i vita huset och vi är hemma från jobb och förskola. Vår lilla skatt har sovit dålig inatt, hosta och lite feber. Så det får bli mys med film och lite lek härhemma. Han var väl inte överförtjust i att inte få gå till förskolan när det var månadsfest och allt men vi får väl fira månadsfest här hemma istället.


SOLEN
Underbart väder, sandlådan invigdes igen


Måndag och vilket väder! Helt fantastiskt skönt. Stod idag och rastvaktade med solen lysande i mitt ansikte och så jag njöt. Den värmde gott mot mitt bleka ansikte och kroppen skriker efter D-vitamin. Hade möte idag så mormor hämtade Maxen på förskolan. De hade inte varit ute idag mot min förvåning så mormor och Max gick ut när de kom hem. Jag tog vid och stannade kvar ute med honom så mormor kunde åka hem till morfar och äta mat. Vi var ute i 2.5 timme, helt underbart. Kompisarna Maja och Max hoppade över staketet och lekte på vår tomt också. Fram med spadar och hinkar, det fanns ju vatten så man kunde göra en riktigt härlig geggamojasoppa. Cyklar och lastbilar togs också fram. Som en riktig vårdag, även om vinden är kall. För går solen i moln då är det inte riktigt lika skönt, det känns. Men nu blir man sugen på våren. Åh vad jag längtar, städa bort vintern och fika ute på altanen. Lite lättare kläder och härliga glada vårfärger. Det låter lockande. Men än så länge är vi fortfarande i februari så vi får allt hållas till tåls ett par månader. Men snart så.

Ha en bra start på veckan!
kram ♥.