Torsdag = simskolanIdag har vi varit på simskolan. Rickhard har varit med för första gången. Max tyckte det var jättekul att pappa var med. Det var så mysigt att se dem tillsammans och se hur duktig Max är i vattnet. Tyvärr går en halvtimme väldigt fort och snart var det dags att kliva upp från badet.
Vi åt mat innan vi åkte hem, pizza till pappa och jag åt lövbiff, lillprinsen åt korv. En väldigt trött kille somnade tidigt ikväll. Vilket inte är så konstigt, bad tar på krafterna och så har vi varit i förmiddags på lovisebergsskolans gymnastiksal och lekte och sprang av oss lite energi. Det var riktigt kul, vi var några mammor och barn som träffades. Det ska vi försöka göra varje torsdag nu även om det kan bli lite mycket med både lek och bus och bad på en och samma dag. Nu ska jag krypa upp i soffan med min älskade man och mysa till lite tv. Fast jag tycker att det inte finns så mycket att se på torsdagar tyvärr.

Så var denna sista dagen i januari månad snart till enda. Hoppas du har haft en bra dag.

Tack och godnatt!

Besök hos polisen

Idag har vi varit på polisstationen för att göra ett pass åt Max. Vi ska inte åka någonstans nu men ifall att vi får för oss att hitta på några roligheter. Det är inte lätt att få en 2 åring att titta in i ett litet hål och hålla händerna i knät samtidigt. När vi sa titta in i den blåa cirkeln och blixten kom pekade han varje gång mot cirkeln eller kameran och sa där! Efter 4 försök och med ett pekande finger på varje kort fick vi till slut ge upp och ta fram digital kameran. Då gick det direkt, en söt liten kille fastnade på kort så nu väntar vi bara på att få hämta ut det. När vi kom ut stod en polisbuss parkerad precis där vi skulle gå förbi. Behöver jag säga att jag hade en överlycklig pojke i handen. Ojojoj det skulle tittas på lamporna, blinkers, däcken och att få titta in i bilen var ju som rena julafton. Lilla gubben ♥ tänk att det kan vara så spännande. Mormor kom och hämtade oss och då åkte vi och åt lunch ute. Mysigt och gott.
Imorgon blir det en tur till valla djursjukhus för ny provtagningen på Bellman. Håll tummarna för att värdena är bättre nu.

Nu blir det kudden. Gäsp! Natti Natti ♥

vänskap och pulkaåkning ♥

Igår var vi på fm på kyrkis, något som Max tycker väldigt mycket om. Han leker och trivs med att ha barn runtomkring sig. Så jag är inte särskilt nervös för hur det ska gå sen när han börjar förskolan. Vi eller ja mamma faktiskt gjorde en bordstablett medan Max lekte med alla leksaker under tiden. Sedan hem och äta lunch, han är lite utav en långätare vår kära son. Han riktigt njuter av att äta länge.

När lunchen var intagen åkte vi till kompisarna Tilda och Alice ♥ Emma och Johan ♥ Vi tog med oss pulkor och begav oss iväg till slalombacken, ja lugn vi åkte inte ända uppifrån såklart. Men hej vad det gick och så roligt det var. Både för barnen och mig och Emma. Efter ett tag gick vi in och åt goda bullar och drack saft. Lite lek i kompisarnas rum hanns också med innan vi åkte och hämtade bästa pappan ♥ på jobbet och sen middag. Bums i säng för Maxen som nästan somnade vid matbordet. Tack goa vänner!

Idag ska vi in till Norrköping och mormor och morfar. Vi ska också göra ett pass åt lillprinsen om vi får för oss att åka på roligheter. Pappa jobbar sent idag. Slutar inte förrän kl 19.00 ikväll.

Hoppas du får en bra sista tisdag i denna januarimånad.Lite vårkänsla i detta slaskväder.
kram