SM GULD!

HEJA HEJA HEJA PEKING!!!!!
 
IFK Norrköping tog idag sitt SM guld! Vi satt bänkade framför tv hela familjen  och hejade. Wow så underbart och spännande matchen var, stort grattis IFK Norrköping 🏆🎉👍 
 
Halloween är det också och såklart höstlovet. Vi har varit på oktobermarknaden här i Viken, vi har åkt till kolmården, Astrid Lindgrens värld, killarna har åkt buss med pappa, tänt ljus på gravarna och en hel del annat. Båda killarna är både hostiga och snoriga som verkar hålla i sig.  
 
Imorgon är sista dagen på lovet, jag ska träffa världens bästa syster och killarna får sköta sig själva. 
 
Nu ska vi se på så mycket bättre, äta godis och bara njuta! 

Astrid Lindgrens värld

Pippi föreställning 
 
Dans kring höbalar
 
Max provlåg Pippis säng
 
Tittut Elias
 
Provtur på lilla gubben är ett måste
 
Familjen ❤
 
Idag åkte vi alltså iväg för andra året i rad till Astrid Lindgrens värld tillsammans med våra kompisar familjen Svensson. Det är höstmarknad denna vecka med flera bodar med saker att handla. Vi provsmakade allt från godis till olika sorters korvar. Vi dansade runt höbalar, lekte vid Karlssons tak, såg Pippis föreställning och åt god korv med bröd. Efter 3 timmar fick vi tyvärr åka hemåt, vi tog en chansning för Max är förkyld och hostig men han blev hängig och lite gnällig och så kom febern. Så vi fick åka hemåt men de andra stannade förstås kvar. 
 
Hemma åt vi sedan god mat och mys i soffan med killarna. Nu ser vi matchen mellan IFK Norrköping och Halmstad, då IFK har guldchans. Just nu leder IFK och det ser rätt bra ut. 
 
I veckan som kommer är det höstlov och vi har en del saker inplanerat. Annars blir det nog att ta dagen lite som den kommer. Vi ställde fram klockan nu idag också, sova 1 timme längre på morgonen. Jo men visst,  säg det till vår minsta familjemedlem. 
 
Nu ska jag fortsätta heja på IFK!
Kram

Degigt

Elias bakar med playdoh deg
 
Torsdag eftermiddag och Elias har precis vaknat efter att ha sovit middag en stund. Igår träffade jag Millan en sväng och gick promenad med henne, vi pratade lite skit och hade det trevligt som vanligt. Sedan snabbt in i bilen igen innan det var dags för ett besök på barnmottagningen och träffade allergisköterskan igen. Han fick prova att äta banan och först kom ingen reaktion men sedan efter ett par timmar kom den. Inte som vi trodde med svullnad utan som kräkningar och diarré. Rödflammig i ansiktet och kallsvettades.  Stackarn, men nu vet vi hur han reagerar och att han inte tål banan. 
 
Itisdags var det skridskoskola igen för Max. Han tycker det är så kul och han är duktig dessutom så det är skoj. Igår gick jag promenad med Lotten runt viken skönt att röra på sig lite. Imorgon är det lekdate med kompisar på Leos lekland i Linköping för båda killarna. I helgen åker vi till Astrid Lindgrens värld tillsammans med bästa familjen Svensson. Det är marknad där och vi har fribiljetter så det gillas. 
 
Har lite planer på gång som jag håller tummarna för att de går i lås, bara vänta och se. 
Nu ska jag handla lite innan jag ska hämta den andra gullungen från förskolan. 
Kram❤