Snart är det advent

Mormor & Max, kärlek massor 💕
 

Snart är november slut och vi närmar oss advent med stormsteg. Har inte börjat plocka fram något ännu men det är nog en bra idé att börja snart. 
 
Har fortfarande en förskräcklig hosta och astman är väldigt jobbig. Det vill inte riktigt ge med sig. Det är långdraget det här. Får nog åka till vårdcentralen igen imorgon och inhalera. 
 
Har nu också nästan fått ihop alla papper till Sydafrika det tar tid men vi kämpar på. Nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp te och värma upp halsen och bröstet lite. Host host. ..
 

Kalas hela dagen

Det har varit tyst här ett tag. Men jag har inte haft tid till att blogga. Det är ju nämligen så att vi har fått en lillebror!!!! Wiii,  en helt fantastisk söt lillebror från Sydafrika.  Vi ska åka dit i januari/ februari och just nu håller vi på och samla alla  papper. Så all min tid går åt till det. Idag har vi varit på 2 kalas. Eller Max har varit det. Först var det kalas hos en kompis till Max och därefter åkte vi direkt till Norrköping och firade Madde, min brors dotter som har fyllt 16 år. Så det blev en massa godsaker hela dagen och det märktes efter ett tag på Max att sockernivån var ovanligt hög. Trött och gnällig och hungrig på mat åkte vi sedan hem och tog mys i soffan med film och thaimat. Mmmm
 Här kommer lite bilder från dagen. 
Trevlig helg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Utklädningskläder

Att leka rollekar och klä ut sig är bland det roligaste som finns tycker Max. Han kan verkligen gå in i varje roll, ändra dialekt och kliva i och ur rollerna på ett mycket duktigt sätt. Det kanske bor en liten skådespelare därinne, vi får väl se vad det blir för yrke för denna fantastiska lilla pojke.
 
Idag har vi varit på utvecklingssamtal på förskolan. Även där fick vi bekräftelse på att han har väldigt lätt för att lära sig nya saker. Vilket känns skönt såklart. 
 
Vi skulle ju få hämta vår nya bil i torsdags men vinterdäcken hade inte kommit så vi får hämta den nästa fredag istället. Men det går ju bra det med även om jag gärna hade fått hämtat bilen då. 
 
Äntligen är det helg och jag tycker det ska bli så skönt att vara ledig. Känner mig lite trött faktiskt och har en hosta som inte vill ge med sig. Imorgon ska vi på dop, våra vänners fina lilla son ska få lite vatten på huvudet. Sen på söndag är det fars dag då vi ska fira papporna,  morfar, farfar och såklart pappa Rickhard 💕
 
Emil i Lönneberga 
 
 
 En riddare, den sötaste av dom alla 💜
 
 En söt liten polis 🚔🚓
 
 
Önskar alla en trevlig helg! 
Kram