Bamse fyller år!Hurra och grattis till Bamse som fyller år idag! Eftersom vi har årskort på Kolmården och Max tycker fortfarande väldigt mycket om Bamse så åkte vi dit även denna helg. Strålande solsken men lite blåsigt och en aningen kallt i luften idag firades Bamse med pompa och ståt! En speciell Bamse föreställning visades och alla vännerna fanns på gårdsplanen hela tiden så det blev mycket kramar av Max till både Bamse, lilleskutt och Skalman. Vargen gick in precis när vi kom och sen såg vi inte till honom mera. Max hade målat en teckning åt Bamse som han gav och det var en lycklig pojke som fick många kramar av Bamse.


Jag tycker den blev fin, han har målat Bamse med sin blåa hatt och sina hängslen med gula knappar.De underbara små brunbjörnarna lekte och busade en hel del. Helt fantastiskt roligt att titta på. De är ju så söta!De små bebisarna simmade och jagade änder som simmade bredvid.Sen tog vi linbanan och fick njuta av utsikten, tystnaden och alla fina djurTigrarna var hungriga och var på jakt efter en godbit.

kamelerna var kelsjuka och även dem en en aningen hungriga...


#1 - - Mormor:

Ja där kan man bara gå ock njuta av alla djur samt kolmårdluft. Roligt för Max också lilla gubben älskar Bamse ska själv ta en tur någon dag.Kram Max älskar dig