Utefix

Max hjälper mamma att kratta löv, underbara unge!
 Liten står och väntar på att pappa ska komma hem från jobbet...
tyvärr tar det ännu ett par timmar till......
 
 Lycka är att ha en bror!
 
Hej måndag!
 
Idag har vi bara varit hemma och inte gjort något speciellt. Skrotat omkring i myskläder, lekt och varit ute i trädgården och städat lite. Båda barnen har hjälpt till att kratta löv och att plocka äpplen och päron som fallit till marken. Idag har det varit ganska kyligt i luften och det luktar nästan höst. Rickhard har möte ikväll och slutar därför lite senare ikväll, så det blir en hel dag själv med barnen. I veckan ska han även gå ut med jobbet så det är nästan sena dagar hela veckan.
 
Imorgon ska Max till förskolan igen, jag och Elias ska åka in till stan för att ta ut Bellman som bor för tillfället hos mormor och morfar nu när inte Elias tål honom så bra. Mormor ska jobba så då tar vi promenaden imorgon. 
Senare på kvällen börjar Max i hockeyskolan här i Valdemarsvik. Det ser han mycket fram emot, det är han och kompisen som anmält sig. Rickhard får nog snöra på sig skridskorna för mina är nog rostiga och oslipade. Vi får se jag kanske också halkar in på isen vart efter, vem vet....
 
I helgen är det födelsedagsfirande igen då faster Lina fyller 30 år. Vi har handlat present redan så det är klart vilket känns skönt. Tror nästan vi är uppbokade varenda helg ett tag framöver. Men det är kul, tycker om när det händer lite.
 
Önskar er en bra vecka!
Kram